Kijk vanuit een ander perspectief en zie de zon weer schijnen !
       

Wolken en reflectie

Kijk jij weleens naar boven, naar de wolken? Of naar een prachtige reflectie in het water van de zee?

Voor mij zijn dit van die momenten om even héél bewust stil te staan en te voelen. En om vervolgens te ervaren dat dingen op hun plek vallen.

Heb je er ooit bij stil gestaan dat je wolken kunt vergelijken met jouw gedachten en de blauwe lucht met jezelf? Die blauwe lucht is er altijd, jij dus ook. Soms is er geen wolkje aan de lucht, en voel jij je heerlijk, vrolijk en gelukkig. En soms vormen zich er veel en misschien ook donkere wolken in de lucht. Voel jij je zwaar, somber en alsof het onweert. Je hoofd zit vol met gedachten.

En dat je je dan ineens realiseert dat je gedachten inderdaad als wolken zijn. Ze komen en ze gaan...
Dát is wat wandelen en in beweging zijn met me doet. Gedachten lossen op, het wordt licht en helder in mijn hoofd, in het hier en nu.

Ik zag een prachtige reflectie van de wolken op het strand. En realiseerde me hoe fijn het is om gedachten en ervaringen zo nu en dan te spiegelen. En op die manier weer andere of nieuwe inzichten te krijgen. 

Tijdens de wandel-coaching die ik geef, neem ik je mee in de wonderen en de wijsheden die de natuur ons te bieden heeft. Je zult ervaren dat - in beweging - de gedachten als wolken zijn. Dat ze komen en ze gaan, dat er rust en ruimte in je hoofd ontstaat. Wil je dat zelf ervaren, neem dan vrijblijvend contact met me op!

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram