Kijk vanuit een ander perspectief en zie de zon weer schijnen !
       

Ervaringen van anderen

Wanneer iemand gesprekken met mij heeft gehad, vraag ik of ze mij hier een terugkoppeling op willen geven. Dit geeft mij richting om ook anderen (nog beter) te kunnen begeleiden, én ik wil deze ervaringen ook graag met jullie delen. Misschien kun je je op deze manier een beeld van me vormen en helpt het jou om jezelf dat laatste zetje te geven om contact met me op te nemen ! 


Rust, overzicht en handvatten
“Ik kwam bij jou omdat ik op zoek was naar meer rust en structuur voor mezelf en in mijn relaties. Op zoek naar de balans in mijn leven. Bij jou kwam ik met een gevoel van hoop dat je daar bij zou kunnen helpen en ik heb onze gesprekken als positief en opbouwend ervaren. Het heeft het denkproces voor mezelf ' aan gezet ' en structuur gegeven. En ik heb meer inzichten in mezelf gekregen.”

Luisterend, helder verwoordend en betrouwbaar
"Ik ervaar een gesprek met jou altijd als erg fijn. Je hebt een open houding, je geeft mij het gevoel dat je echt luistert en gaat respectvol om met wat je hoort."

Eerlijk, oprecht en duidelijk
"Ik kom bij jou, vanwege je ervaring.  En door de rust die je uitstraalt. Zo kom ik, door samen met jou te sparren, tot rust in mijn hoofd en een plan van aanpak in bepaalde situaties."

Warm, betrokken en inspirerend
"Een gesprek met jou is alsof je met een vriendin in gesprek bent, maar dan wel iemand die verder kijkt en kritische vragen stelt waardoor jezelf nieuwe wegen ziet.  De gesprekken hebben mij inzicht opgeleverd zodat ik zelf weer verder kon."

Prettig, relaxed en luisterend
"Je bent een serieuze vrouw die goed luistert en analytisch denkt. Ik zocht naar bevestiging of meer zelfvertrouwen dat ik iets kan of dat ik op het juiste pad ben. Ik heb ingezien dat iets nooit zwart-wit is, maar dat hierin veel meer tinten zijn. Een gesprek met jou is niet in een setting van tegenover elkaar zitten, maar meer samen aan de wandel, om op een relaxte en gelijkwaardige manier in gesprek te zijn."

Open, toegankelijk en vrolijk
"Ik ervaar een gesprek met jou als warm, open en eerlijk, met het gevoel dat er objectief gekeken wordt naar mij en mijn situatie. Wanneer ik inzicht nodig heb, vind ik een gesprek met jou erg fijn en verhelderend. Je analyseert en ontleed het vraagstuk en laat mij dan zelf tot een conclusie komen, als het ware fungerend als spiegel."


Luisterend, duidelijk en open minded
"Ik heb het als zeer open en prettig ervaren om gesprekken met je te hebben. Ik kwam bij je wanneer ik het gevoel had er zelf niet meer uit te komen, uit de dagelijkse sleur. Ik wilde dan rust en leegte krijgen in mijn hoofd en lichaam. En het heeft me uiteindelijk opgeleverd om anders te kunnen en durven denken."

Betrokkenheid, eerlijkheid en reflectie
"Prettig is een gesprek met jou, ik kom bij jou als ik wil sparren over mijn gevoel bij bepaalde zaken en nieuw inzicht wil opdoen. Ik ervaar het contact als heel waardevol. Het heeft me meer inzicht opgeleverd en het gevoel begrepen te worden."

Verbinder, oprecht en motiverend
"De gesprekken heb ik als fijn, oprecht en herkenbaar ervaren. Je biedt een luisterend oor en voel me altijd welkom bij jou. Ons contact heb ik als vertrouwd, gemoedelijk en laagdrempelig ervaren."

.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram