Kijk vanuit een ander perspectief en zie de zon weer schijnen !
       

Coaching

Geen sessie is hetzelfde. Tijdens de gesprekken laat ik mij leiden door mijn intuïtie en wat mijn gevoel mij ingeeft. Samen stemmen we af wat jij op dat moment het beste kunt gebruiken. Ook kijken we wat bij jou en jouw hulpvraag past. Een gesprek aan de keukentafel of ben je liever buiten en in beweging?
 

1:1 Coachingsgesprekken
Wanneer je bij mij aan de keukentafel komt zitten, beginnen we met een kop koffie of thee en nemen we de dag even kort door. Ik voel aan waar je behoefte op dat moment ligt en stem dat samen met je af. Ik laat het helemaal van het moment afhangen op welke manier we het gesprek met elkaar aangaan en hoop dat je zult ervaren dat die gesprekken je steeds makkelijker af zullen gaan.  

Online coaching
Misschien vind je de afstand naar Eenrum te groot. Of is het voor jou logistiek een uitdaging  om een afspraak te plannen. Daarom bied ik ook de mogelijkheid om je online via Teams te begeleiden. Mijn aanpak zal verder hetzelfde zijn als wanneer je bij mij aan de keukentafel zit. Intuïtief voel ik aan waar jouw behoeftes liggen en het gesprek zal zich als vanzelf ontvouwen. 

Wandelcoaching
In beweging vind je antwoorden. Zelf vind ik het altijd erg fijn om te wandelen en in beweging te zijn. Alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt hierdoor gemakkelijker in beweging. Ook helpt wandelen om stil te worden in je hoofd. Buiten in de natuur zijn werkt rustgevend, waardoor je beter in staat zult zijn te luisteren naar je gevoel.
Een gesprek dat wandelend wordt uitgevoerd, biedt ook ruimte voor stiltes en overdenkingen. Omdat er niet steeds oogcontact hoeft te zijn, kan het vaak gemakkelijker zijn om zaken te uiten, die gevoelig of pijnlijk zijn.

Buiten in de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je zult letterlijk nieuwe wegen inslaan en nieuwe horizonten ontdekken. Hierdoor zul je gemakkelijker openstaan voor nieuwe inzichten en ideeën.

Door de rustgevende werking van de natuur kunnen sessies langer duren, zonder dat het te veel wordt. In één wandeling van 3 uur, bereik je meer dan drie sessies van een uur, omdat je geen tijd kwijt raakt aan afsluiten en opnieuw beginnen. Wandelcoaching biedt daardoor de gelegenheid in een relatief korte periode diepgaand resultaat te boeken.  

Coachingstraject
Misschien ben je op zoek om weer meer structuur in je leven aan te brengen, en de gedachten in je hoofd op orde te krijgen. We kunnen dan heel gericht aan het werk gaan met een traject van 3 maanden. Tijdens die 3 maanden plannen we 10 gesprekken in, krijg je tussendoor opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt gaan en plannen we tussendoor tijd in om telefonisch of via Whatsapp af te stemmen. 

Laten we samen kijken !
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram